Pizza Frutti di mare

4 pizzor

Sås
1 burk finkrossade tomater 400 g
2 msk olivolja
1 krm svartpeppar
1 krm cayennepeppar
2 krm salt
2 klyftor pressad vitlök
2 tsk pizzakrydda
2 msk rött vin
0,5 tsk strösocker

Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka på svag värme i ca 30 minuter, så att såsen blir tjockare.

Pizza
4 st pizza tortillabröd
200 g skalade räkor
200 g crabsticks
1 burk vit sparris ca 200 g
1 röd paprika
4 dl riven ost

Sätt ugnen på 250°

Skär crabsticks i bitar.

Låt sparrisen rinna av i ett durkslag och skär i bitar.

Strimla paprikan i bitar.

Bred ut 2 msk pizzasås på varje tortillabröd.

Fördela räkor, crabsticks och sparris på tortillabröden.

Snö över den rivna osten och paprikan.

Grädda långt ner i ugnen i ca 6-7 minuter eller till osten har smält och fått lite färg.

Toppa pizzorna med grön sallad.